Disseny Pàgines Web

diseño personalizado de una imagen profesional de su empresa
su web con diseño adaptado en todos los dispositivos
su web con criterios de búsqueda optimizados (SEO) y situada en los principales buscadores
Diseño Web
Web Design
web responsive y adaptable a todos los dispositivos
Cms, Css3, Html5, Seo, analitycs todo para su Web
Web profesional y atractiva

 

Avui dia està demostrat que l’aplicació de les noves tecnologies i la incorporació d’una Web, estan correlacionats de manera molt positiva en l’increment de les vendes, la productivitat i el valor de mercat de les empreses. Estudiosos del màrqueting consideren que les empreses que no entrin en el camp d’Internet en els propers 10 anys, desapareixeran.

Conseqüentment TOTA empresa, sense importar la seva grandària, necessita i ha de tenir una pàgina Web.

Aquests són alguns dels principals avantatges de tenir un lloc web:

A través del seu Web vostè podrà arribar als seus clients potencials del món sencer. Les limitacions geogràfiques ja no existeixen, el seu Web és la seva oficina de promoció a tot el món.

Les 24 hores, els 7 dies de la setmana, els 365 dies de l'any, la qual cosa permet que encara fora de l'horari de treball, la seva empresa segueixi produint i creixent.

La seva imatge en Internet podrà ser comparable a qualsevol gran companyia del seu mateix sector. Internet és un terreny imparcial on el lloc web d'una empresa petita pot ser tant o més atractiu que el d'una empresa més gran.

Estalvi en despeses de publicitat i optimització del seu temps ja que qualsevol informació que necessitin els seus clients la podran consultar a la seva pàgina Web, això li estalvia temps i diners.

El no comptar amb una adreça en Internet, pot donar una imatge poc seriosa i professional. Cada vegada més el tenir un lloc web serà definitiu per seguir competint amb garanties.

Traslladi a Internet la imatge de la seva empresa amb una pàgina web creativa alhora que neta i clara, que faciliti l’accés a la informació i transmeti al visitant els valors del seu negoci i la diferenciació dels seus serveis, amb tots els nostres avantatges.

RESPONSIVE
Web amb un disseny adaptat a totes les plataformes: ordinadors, tablets i smartphones.

SEO
Web amb els criteris de cerca optimitzats (SEO) i donada d'alta en els principals cercadors: Google©, Bing©, Yahoo©...

PREU
Tot això a un preu ajustat, a la mesura de les seves necessitats. Web bàsica des de només 390,00 € Inclòs el domini i l'hostalatge durant un any.

ATENCIÓ
Tracte personalitzat i directe.

Disseny Web a mesura. Cada detall es dissenyarà per situar la seva empresa en Internet un graó per sobre de la competència.

Programació a mesura per fer de la seva pàgina web una eina dinàmica en constant evolució. Actualitzi el seu Web de forma senzilla i ràpida a través d’un panell d’administració privat i segur. Pujar una notícia, una galeria de fotografies, estadístiques de visita, enviar un newsletter a tots els visitants de la web, afegir productes, canviar descripcions… Tot a només dos clics.

facebook

Facebook, Twitter, Linkedin,… Ha sentit parlar de les xarxes socials però no sap com funcionen? Ha intentat crear una pàgina en Facebook per a la seva empresa però no sap com donar-la a conèixer?

Situï a la seva empresa a les xarxes socials. Donant a conèixer els seus productes i serveis als col·lectius que encaixin amb el seu públic objectiu gestionant els comentaris, responent als dubtes… Cada dia més gent utilitza les xarxes socials com a mitjà de contacte, cerca d’informació i opinió sobre serveis, no perdi l’oportunitat d’arribar a ells.

Vostè no es preocupi de gens, nosaltres ens encarreguem de tot:

  • Reserva de domini (com, es, cat, org…)
  • Hostalatge (“hosting”) segons les seves necessitats.
  • Disseny i manteniment del seu Web.

Sol·liciti informació sense compromís emplenant el nostre formulari de CONTACTE o remetent un correu electrònic a: info@aeawebmaster.com


On Estem

 

Carrer Còrsega, 446 | 08037 Barcelona

Tf. 696 39 73 59

Blog AeAWebmaster

Blog AeAWebmaster

Web Segura

Seguridad de la página de inicio