Programes i utilitats

ENLLAÇOS D’INTERÈS PER AL NOSTRE ORDINADOR

Aquest primer grup de tres enllaços recomanats, posen a la nostra disposició molts recursos bàsics i programes útils per al nostre ordinador. Tots ells amb la gran particularitat de ser gratuïts, cosa que s’agraeix en gran manera en aquests temps que corren.

 

filehipoo
FILEHIPOO: imprescindible pàgina Web en la qual trobarem TOT el FREE PROGRAMARI per al nostre ordinador. Programes antivirus, tallafocs, navegadors, d’àudio, de vídeo i una infinitat innombrable de molt útils aplicacions. Totes elles GRATUÏTES.

softcatalc3a0
SOFTCATALÀ: Igual que l’anterior Web, amb la variant d’incloure totes les versions en llengua catalana dels programes més coneguts. En aquest lloc trobarem des de paquets de traducció de la interfície de Windows Xp o 7 al català, fins a un potent traductor que ens permetrà traduir amb un sol clic documents sencers en qualsevol dels principals idiomes al català i viceversa. Molt bé!!

adsl
TEST DE VELOCITAT: Per controlar i monitoritzar a tot moment, de forma fiable, la velocitat de la nostra línia ADSL, podent personalitzar el test segons el nostre proveïdor d’accés: Jazztel, Orange, Telefónica… També trobarem interessantíssims tutorials per optimitzar de forma eficient nostra connexió a Internet.


On Estem

 

Carrer Còrsega, 446 | 08037 Barcelona

Tf. 696 39 73 59

Blog AeAWebmaster

Blog AeAWebmaster

Web Segura

Seguridad de la página de inicio