Manteniment PC

MANTENIMENT ORDINADOR BO BONIC I BARAT

En aquesta pàgina us facilitem a tots informació de tres fantàstics programes gratuïts, entre molts altres que existeixen, perquè feu de forma senzilla un treball de manteniment bàsic del vostre equip informàtic i així ho tingueu sempre a punt.

Per a una informació més àmplia sobre altres programes o utilitats que poden facilitar-nos diverses tasques de manteniment o productivitat amb el nostre PC us recomanem visiteu també la nostra pàgina de PROGRAMES I UTILITATS.

Ccleaner
CCLEANER fantàstica utilitat gratuïta que neteja el sistema d’arxius escombraries i errors. Amb uns pocs clics, CCleaner ens ajuda de forma fàcil i ràpida a recuperar espai en el disc dur i aconsegueix que el nostre equip informàtic sigui una mica més ràpid i eficient.

MalewareBytes
MALEWAREBYTES és una excel·lent utilitat gratuïta que busca, detecta i elimina tot tipus de Malware. Aquesta eficaç eina ha estat desenvolupada per la gent de MalwareBytes (creadors de About:Buster, FileASSASSIN i d’altres bons programes).

Advanced SystemCare
ADVANCED SYSTEMCARE és un recomanable programa d’optimització per al nostre ordinador, que conjumina totes les bones característiques dels dos anteriors juntament amb funcions més àmplies per millorar el rendiment general del mateix.


On Estem

 

Carrer Còrsega, 446 | 08037 Barcelona

Tf. 696 39 73 59

Blog AeAWebmaster

Blog AeAWebmaster

Web Segura

Seguridad de la página de inicio