Archives

  • -

Tenorio Advocats

Disseny i programació integral de nova web de despatx d’advocats especialitzat en estrangeria i nacionalitat.

Web completament funcional i responsive, per al seu perfecte visionat des de tots els dispositius (ordinador, tauleta i telèfon intel·ligent). Adequació de la web al nou reglament del RGPD, amb la redacció i inclusió de les respectives pàgines d’informació legal, així com la programació del mòdul d’avís legal de l’ús de les cookies en la web.

Optimització final de tot el lloc web per a millorar els temps de càrrega i fluïdesa de funcionament i instal·lació mòdul multilingüe per a la traducció dels continguts de la web als idiomes del: anglès, rus, xinès, àrab i urdu.

La prioritat del projecte era la de facilitar, a tots els visitants del web, d’una forma visual, clara i comprensible, tota la informació sobre els procediments legals que cal escometre per a aconseguir un permís de residència o de sol·licitud de la nacionalitat espanyola, posant en valor l’experiència professional del despatx per a facilitar i gestionar aquestes tramitacions.


  • -

Bagan Assessors

Reparació integral de tot el lloc web, que experimentava un mal funcionament general, amb errors crítics que impedien la correcta navegació i visionat del Web.

Actualització versions de PHP, Framework principal i mòduls del lloc web per a garantir la seva completa compatibilitat; correcta integració de l’API de Google Maps i eliminació de mòduls i codis obsolets innecessaris.

Adequació de la página web al nou reglament del RGPD, amb la redacció i inclusió de les respectives pàgines d’informació legal, així com la programació del mòdul d’avís legal de l’ús de les cookies en la web.

Optimització final de tot el lloc web per a millorar els temps de càrrega i fluïdesa de funcionament.

La prioritat del projecte era la de tornar fer operatiu un web que havia deixat de funcionar correctament i que donava una mala imatge corporativa del client. Ara Bagan Assessors ha tornat a tenir el control total sobre el seu lloc web oferint a tots els visitants una informació d’una forma més clara i veraç de tots els serveis que ofereix.


  • -
diseño web

Ligu Food

Disseny i programació integral de nova Web d’empresa comercialitzadora del sector alimentari.

Posada en marxa de nou lloc web de presentació i informació de l’empresa, en dos idiomes (Català i Anglès) amb galeria fotogràfica de les diferents gammes de productes en què estan especialitzats dins del sector carni, especialment el porcí.

Realització bàsica del SEO de tot el web (tant en espanyol com anglès), per a la correcta indexació del web i la seva optimització en els cercadors d’internet.

La prioritat del projecte era la realització d’un web senzill, clar i molt atractiu visualment, que servís com a carta de presentació de Ligu Food.


  • -
diseño web

Teatre Francesc Amaro

Web original dissenyada per Daniel Deudero.

Treballs realitzats: Millora general de diversos aspectes en els continguts del web original en l’idioma català. Realització del SEO de tot el web (tant en català com espanyol), integració de Google maps i alta en cercadors (search console) per a la correcta indexació del web i la seva optimització en tots els cercadors d’internet.

Realització de la traducció de tot el web al nou idioma addicional d’espanyol, sincronització de tots els continguts: pàgines, projectes i perfils, amb optimització de totes les imatges del web.


  • -
diseño web

Club Ciclista Horta

Nou disseny integral de la pàgina web del Club Ciclista Horta, associació emblemàtica del barri d’Horta i del ciclisme a Catalunya, tant en la modalitat de carretera (ciclisme en ruta) i de muntanya (BTT).

Nova secció de Articles amb les sortides i rutes realitzades pels socis del club, molt més amigable i atractiva, per a la seva fàcil lectura i localització segons la seva tipologia. Millor integració del Facebook del club a la nova web i nou formulari de preinscripció al club.


  • -
diseño web

Mollavans

Disseny integral des de 0 del nou lloc corporatiu d’empresa catalana de la comarca d’Osona especialitzada en la venda d’accesoris per a furgonetes 4×2 o 4×4, per equipació off road i tot terreny.

Àmplia integració de diferents categories de productes i galeries d’imatges, per mostrar de forma més efectiva els complements i accesoris ofertats.


  • -
diseño web

Marisana

Redisseny integral de la nova pàgina web responsive i multilingüe en sis idiomes: espanyol, català, anglès, alemany, francès i italià, de l’Associació Cannàbica Happy Green (MARISANA) de Barcelona.

Integració de secció de Bloc i descripció de les activitats realitzades per l’Associació, amb panell d’accés al web per part de l’usuari, per a l’autoedició d’alguns dels seus continguts.


  • -
diseño web

Medcan

Redisseny integral de la pàgina web multilingüe del Centre d’Informació per a l’ús Terepeútico del Cànnabis (MEDCAN) de Barcelona.

Integració de vídeo galeria de diferents fonts d’informació i descripció de tots els serveis oferts per l’associació.

Integració amb el web de botiga de comerç electrònic de Shopify, redisseny de botiga i implementació passarel·la de pagament i canal de vendes també a Facebook.

Creació de zona privada d’accés a continguts reservats a només usuaris registrats.


  • -
diseño web

Pasarela Mataró

Creació i disseny integral del nou lloc web de la Sala d’Esdeveniments Passarela de Mataró.

Àmplia integració amb les xarxes socials (Facebook, Instagram, Google +), de vídeo, galeries d’imatges i de programació d’esdeveniments.

Web molt visual en la qual s’informa de l’opció del lloguer de la sala per a la realització de diverses festes o esdeveniments privats.


  • -
diseño web

OsonaVan

Disseny integral des de 0 del nou lloc corporatiu d’empresa catalana de la comarca d’Osona especialitzada en la camperització i adaptació de vehicles i furgonetes 4×4.

Àmplia integració de vídeo, porta-folis i galeries d’imatges, per mostrar de forma més efectiva els treballs especialitzats que realitzen.


On Estem

 

Carrer Còrsega, 446 | 08037 Barcelona

Tf. 696 39 73 59

Blog AeAWebmaster

Blog AeAWebmaster

Web Segura

Seguridad de la página de inicio