Archives

  • -

La Monto

Disseny integral des de 0 del nou lloc web, tipus one-page, de l’empresa La Monto, especialitzada en l’organització d’esdeveniments esportius lligats a la realització d’activitats en la naturalesa i la muntanya, com: treking, barranquisme, travessies i vies ferrates entre moltes altres més.

Web amb un disseny modern i funcional, multiplataforma, per a la presentació dels vídeos dels diferents tipus d’activitats que ofereix La Monto en el seu catàleg d’activitats, així com integració del canal d’Instagram del client al peu de pàgina del web i inclusió de xat en viu per WhatsApp.

Per a veure en viu aquest treball fes clic AQUÍ


  • -

Matheulab

Col·laboració en el disseny i programació integral del nou lloc web de MatheuLab, laboratori de recerca liderat pel Doctor Roc Matheu, adscrit al Departament de Química orgànica i inorgànica de la Universitat de Barcelona.

Web multiplataforma amb un disseny atractiu i funcional que es centra en la presentació de la línia principal de recerca del laboratori: desenvolupament i recerca de nous materials i la captació d’estudiants de doctorat interessats en aquesta línia de investigació.

Per a veure en viu aquest treball feu clic AQUÍ


  • -

Escola Begònia 2.0

Programació i disseny de nou lloc web de L’Escola Begònia; centre educatiu per a nens de 0 a 3 anys situat en l’esquerra de l’eixample de Barcelona ciutat.

Nova web dissenyada en format “responsive”, per al seu perfecte visionat i consulta des de qualsevol dispositiu. Disseny atractiu i innovador enfocant el lloc web a la conversió de cites amb possibles pares interessats per visitar el centre.

Integració total de les xarxes socials de l’escola (Facebook i Instagram) en la nova web, dinamitzant i promovent així les activitats del dia a dia de l’escola en aquestes importants xarxes socials i en la web de l’escola, augmentant les visites a la mateixa i conseqüentment la captació de possibles nous alumnes per al centre.

Implementació de mòdul de traducció per a fer la web multilingüe (Català, Castellà i Anglès).

Per a veure en viu aquest projecte fer clic AQUÍ


  • -

Kitbcn

Disseny integral des de 0 del nou lloc web, tipus one-page, de l’empresa Kitbcn, especialitzada en la comercialització d’accessoris per a l’adaptació de Pick-Ups i Furgonetes 4×4.

Web amb un disseny modern i funcional, multiplataforma, per a la presentació dels catàlegs de productes, especialment kits de suspensió, amb integració del canal d’Instagram del client al peu de pàgina de la web.

Per a veure en viu aquest treball fes clic AQUÍ


  • -

Opentechno 2.0

Disseny i programació de nou lloc web en anglès d’Opentechno, empresa comercialitzadora de components i subministraments per a la indústria electrònica amb seu central a Barcelona i sucursals a Hong Kong, la Xina i els EUA.

Implementació de disseny modern i funcional, per al perfecte visionat de tots els continguts en qualsevol dispositiu (Pcs, Telèfons intel·ligents i Tauletes). Programació a mesura de funcionalitats de cerca de Partners i components “Solutions”.

Implementació de mapa del món interactiu, amb la situació geolocalitzada de totes les seus de l’empresa, així com programació de mòdul de traducció automàtica en el web per a conferir-li funcionalitats multilingües (Espanyol, Alemany, Francés, Italià i Xinès)

Per a veure en viu aquest projecte fer clic AQUÍ


  • -

Tenorio Advocats

Disseny i programació integral de nova web de despatx d’advocats especialitzat en estrangeria i nacionalitat.

Web completament funcional i responsive, per al seu perfecte visionat des de tots els dispositius (ordinador, tauleta i telèfon intel·ligent). Adequació de la web al nou reglament del RGPD, amb la redacció i inclusió de les respectives pàgines d’informació legal, així com la programació del mòdul d’avís legal de l’ús de les cookies en la web.

Optimització final de tot el lloc web per a millorar els temps de càrrega i fluïdesa de funcionament i instal·lació mòdul multilingüe per a la traducció dels continguts de la web als idiomes del: anglès, rus, xinès, àrab i urdu.

La prioritat del projecte era la de facilitar, a tots els visitants del web, d’una forma visual, clara i comprensible, tota la informació sobre els procediments legals que cal escometre per a aconseguir un permís de residència o de sol·licitud de la nacionalitat espanyola, posant en valor l’experiència professional del despatx per a facilitar i gestionar aquestes tramitacions.


  • -

Bagan Assessors

Reparació integral de tot el lloc web, que experimentava un mal funcionament general, amb errors crítics que impedien la correcta navegació i visionat del Web.

Actualització versions de PHP, Framework principal i mòduls del lloc web per a garantir la seva completa compatibilitat; correcta integració de l’API de Google Maps i eliminació de mòduls i codis obsolets innecessaris.

Adequació de la página web al nou reglament del RGPD, amb la redacció i inclusió de les respectives pàgines d’informació legal, així com la programació del mòdul d’avís legal de l’ús de les cookies en la web.

Optimització final de tot el lloc web per a millorar els temps de càrrega i fluïdesa de funcionament.

La prioritat del projecte era la de tornar fer operatiu un web que havia deixat de funcionar correctament i que donava una mala imatge corporativa del client. Ara Bagan Assessors ha tornat a tenir el control total sobre el seu lloc web oferint a tots els visitants una informació d’una forma més clara i veraç de tots els serveis que ofereix.


  • -
diseño web

Ligu Food

Disseny i programació integral de nova Web d’empresa comercialitzadora del sector alimentari.

Posada en marxa de nou lloc web de presentació i informació de l’empresa, en dos idiomes (Català i Anglès) amb galeria fotogràfica de les diferents gammes de productes en què estan especialitzats dins del sector carni, especialment el porcí.

Realització bàsica del SEO de tot el web (tant en espanyol com anglès), per a la correcta indexació del web i la seva optimització en els cercadors d’internet.

La prioritat del projecte era la realització d’un web senzill, clar i molt atractiu visualment, que servís com a carta de presentació de Ligu Food.


  • -
diseño web

Teatre Francesc Amaro

Web original dissenyada per Daniel Deudero.

Treballs realitzats: Millora general de diversos aspectes en els continguts del web original en l’idioma català. Realització del SEO de tot el web (tant en català com espanyol), integració de Google maps i alta en cercadors (search console) per a la correcta indexació del web i la seva optimització en tots els cercadors d’internet.

Realització de la traducció de tot el web al nou idioma addicional d’espanyol, sincronització de tots els continguts: pàgines, projectes i perfils, amb optimització de totes les imatges del web.


  • -
diseño web

Club Ciclista Horta

Nou disseny integral de la pàgina web del Club Ciclista Horta, associació emblemàtica del barri d’Horta i del ciclisme a Catalunya, tant en la modalitat de carretera (ciclisme en ruta) i de muntanya (BTT).

Nova secció de Articles amb les sortides i rutes realitzades pels socis del club, molt més amigable i atractiva, per a la seva fàcil lectura i localització segons la seva tipologia. Millor integració del Facebook del club a la nova web i nou formulari de preinscripció al club.


On Estem

 

Carrer Còrsega, 446 | 08037 Barcelona

Tf. 696 39 73 59

Blog AeAWebmaster

Blog AeAWebmaster

Web Segura

Seguridad de la página de inicio